Cene po osobi već od 1730

Atlantis The Palm Dubai 5* – Dubai paket aranžman

Samo čudo arhitekture, koje je stvoreno kao prezentacija moći i maštovitosti jedne zemlje. Veštačko ostrvo u obliku palme mami uzdahe ljudi na čitavoj planeti koji bi da se uvere da Jumeirah Palm zaista postoji i da nije samo plod mašte.  Na takvom jednom ostrvu leži i najčuveniji hotel najčuvenijeg veštačkog osrva na svetu. Golf klub Emirates je udaljen 3 km. Cuvena najviša zgrada na svetu Burj Kalifa, kao i Dubai Mall kao najveći mal na svetu se nalaze na oko 25 minuta vožnje  od hotela.

Opis

Hotel je smešten na dubajskom ostrvu Palm Jumeirah i uživa na privatnoj peščanoj plaži, hotel Atlantis sa svojih ponosnih pet zvezdica nudi zadivljujući pogled na arapski zaliv.

Hotel posedjuje spektularan podvodni akvarijum, kao i besplatan pristup vodenom parku Aquaventure a koji predstavlja najveći vodeni park na bliskom istoku koji sadrži kulu Neptuna kao i kulu Posejdona i prepun je uzbudljivih tobogana kao i akvarijum Lost Chambers. Na raspolaganju je i vodeno igralište za mlađe goste. Tinejdžeri imaju svoje zone hotela gde imaju priliku da se druže, plešu i igraju najnovije video igre, kao i uživati u kuglani, vrhunskoj mašini za talasei mnogo toga drugog.
Bespatan Wi Fi je dostupan u celom objektu hotela. U okviru spa cenra ShuiQi gosti mogu uživati u tretmanima lica i tela.U teretani se nalaze lični fitnes treneri. Nabolji svetski brendovi imaju svoje prodavnice u ovom hotela koji zadovoljavaju potrebe za luksuznim šopingom. Gosti imaju mogućnost da rezervišu vožnju helihopterom, petnaestominutna tura po Dubaiu.

Sve sobe su insprisane arapskim i okeanskim dekorima. Sa svojih balkona gostima se pruža slikovit pogled. Sve sobe poseduju satelitski Tv, prostor za sedenje, uredjaj za pripremanje čaja ili kafe kao i mini bar. Neke od soba poseduju prostranu terasu sa panoramskim pogledom kao i masažnu kadu koja se nalazi u središtu kupatila. Hotel poseduje više tipova soba kao što su: Ececutive Suite Club, Terrace Suite Club, Regal Suite Club, Neptune Underwather Suite, Terrace Family Suite, Executive family Suite, Regal Family Suite i ostali.

Mogućnost obroka uključuje i Hakkasan, koji autentično Kantonsko jelo služe u modernom okruženju. Nagrađivani resotran Nobu služi savremenu japansku kuhinju ali pod arapskim uticajem. Kuhinja britanskih specijaliteta nudi originalni britanski meni i divne napitke Gordona Ramsay – a. Takodje dostupna je i libanska kuhinja, zajedno sa ukusnim pićima.
Gosti mogu uživati u panoramskom pogledu na Palma ostrvo.

Usluga noćenja sa doručkom ( na bazi švedskog stola – samoposluživanje ), kao i polupansion ( doručak i večera ).

Program

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratnu avio kartu sa svim pripadajućim taksama
 • 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*
 • Povratni transfer u Dubaiju (aerodrom – izabrani hotel – aerodrom)

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Lokalne izlete
 • Ostale nepomenute troškove

Cene

Atlantis The Palm-Dubai

Cena od € 1730 po osobi u dvokrevetnoj sobi 

Period putovanja : neograničeno

Period prodaje :  Ponuda je data prema trenutnoj raspoloživosti i podložna je promeni do trenutka rezervacije.

Napomene

 • U pitanju su individualna putovanja.
 • Dužina boravka data u ponudi je predlog i može se modifikovati prema željama i potrebama putnika.
 • U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama, te se na zahtev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cenu
 • Avio karte i hoteli se nalaze u slobodnoj prodaji, nije izvršena ni jedna rezervacija te je predlog putovanja pravljen prema trenutnoj raspoloživosti. U trenutku rezervacije može doći do modifikacije cene u skladu sa trenutnom raspoloživošću klasa na letu i mestima u hotelu.
 • Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit.

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Reethu Faru Resort-Maldivi-Jumbo Travel-overview

Reethi Faru Resort 4*-Maldivi-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1430
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1170
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi ultra all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1405
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1068
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama