Cene po osobi već od 192

Atlantis The Palm-Dubai

Samo čudo arhitekture, koje je stvoreno kao prezentacija moći i maštovitosti jedne zemlje. Veštačko ostrvo u obliku palme mami uzdahe ljudi na čitavoj planeti koji bi da se uvere da Jumeirah Palm zaista postoji i da nije samo plod mašte.  Na takvom jednom ostrvu leži i najčuveniji hotel najčuvenijeg veštačkog osrva na svetu. Golf klub Emirates je udaljen 3 km. Cuvena najviša zgrada na svetu Burj Kalifa, kao i Dubai Mall kao najveći mal na svetu se nalaze na oko 25 minuta vožnje  od hotela.

 

Opis

Hotel je smešten na dubajskom ostrvu Palm Jumeirah i uživa na privatnoj peščanoj plaži, hotel Atlantis sa svojih ponosnih pet zvezdica nudi zadivljujući pogled na arapski zaliv.

Hotel posedjuje spektularan podvodni akvarijum, kao i besplatan pristup vodenom parku Aquaventure a koji predstavlja najveći vodeni park na bliskom istoku koji sadrži kulu Neptuna kao i kulu Posejdona i prepun je uzbudljivih tobogana kao i akvarijum Lost Chambers. Na raspolaganju je i vodeno igralište za mlađe goste. Tinejdžeri imaju svoje zone hotela gde imaju priliku da se druže, plešu i igraju najnovije video igre, kao i uživati u kuglani, vrhunskoj mašini za talasei mnogo toga drugog.
Bespatan Wi Fi je dostupan u celom objektu hotela. U okviru spa cenra ShuiQi gosti mogu uživati u tretmanima lica i tela.U teretani se nalaze lični fitnes treneri. Nabolji svetski brendovi imaju svoje prodavnice u ovom hotela koji zadovoljavaju potrebe za luksuznim šopingom. Gosti imaju mogućnost da rezervišu vožnju helihopterom, petnaestominutna tura po Dubaiu.

Sve sobe su insprisane arapskim i okeanskim dekorima. Sa svojih balkona gostima se pruža slikovit pogled. Sve sobe poseduju satelitski Tv, prostor za sedenje, uredjaj za pripremanje čaja ili kafe kao i mini bar. Neke od soba poseduju prostranu terasu sa panoramskim pogledom kao i masažnu kadu koja se nalazi u središtu kupatila. Hotel poseduje više tipova soba kao što su: Ececutive Suite Club, Terrace Suite Club, Regal Suite Club, Neptune Underwather Suite, Terrace Family Suite, Executive family Suite, Regal Family Suite i ostali.

Mogućnost obroka uključuje i Hakkasan, koji autentično Kantonsko jelo služe u modernom okruženju. Nagrađivani resotran Nobu služi savremenu japansku kuhinju ali pod arapskim uticajem. Kuhinja britanskih specijaliteta nudi originalni britanski meni i divne napitke Gordona Ramsay – a. Takodje dostupna je i libanska kuhinja, zajedno sa ukusnim pićima.
Gosti mogu uživati u panoramskom pogledu na Palma ostrvo.

Usluga noćenja sa doručkom ( na bazi švedskog stola – samoposluživanje ), kao i polupansion ( doručak i večera ).

 

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

hotel filao beach

Filao Beach Zanzibar 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi polupansiona u hotelu  4*.

1050
Tropske destinacije, Zanzibar, Smiles beach, the beach, daleke destinacije

Smiles Beach Hotel – Zanzibar paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja sa doručom hotelu 4*, povratni transfer u Dubaiu.

1210
Dubai paket aranžman za April 2021, 5,6 i 7 noći

Dubai paket aranžman za April 2021, 5,6 i 7 noći

Paket aranžman uključuje: Avio prevoz redovnim letom avio kompanija Fly Dubai na relaciji Beograd – Dubai – Beograd, hotel sa 4 ili 5* prema programu, navedenoj usluzi i izabranom broju noći, grupni transfer aerodrom – izabrani hotel – aerodrom.

 

747
Occidental Punta Cana 5* - Dominikanska Republika paket aranžman

Occidental Punta Cana 5* – Dominikanska Republika paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi All Inclusive- sve ukljuceno u hotelu  5*.

1195
Atlantis The Palm Dubai 5* - Dubai paket aranžman

Atlantis The Palm Dubai 5* – Dubai paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer u Dubai-u.

1730
Istanbul - grad na dva kontinenta

Istanbul – grad na dva kontinenta

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Istanbulu.

175

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama