Cene po osobi već od 1485
Tropske destinacije, Dominikanska Republika luxury principe bahia ambar

Luxury Bahia Principe Ambar 5*- Dominikanska Republika – paket aranžman

Nova verzija Raja je moto ovog luksuznog hotela namenjenog samo za odrasle osobe. Svi hoteli iz lanca Bahia Principe nude jedinstveno iskustvo odmora. Svaki aspekt odmarališta stvoren je posebno za odrasle, uključujući nekoliko osamljenih prostora i mali luksuz koji stvara savršeno okruženje.

Opis

Hotel nudi otvoreni bazen i spa i wellness centar, sa uslugom sve ukljuceno i samo za odrasle – Adults Only . Golf teren Cana Bai nalazi se na 5 minuta vožnje.WiFi je dostupan u svim prostorijama i besplatan je. U lobiju mozete pronaci prostor za odmor i aparate za besplatnu kafu.

U okviru objekta gosti mogu uživati u restoranu, teniskom terenu i noćnom klubu. Za prakticnost su na raspolaganju ostava za prtljag, prodavnica i besplatno parkiralište. Gosti mogu besplatno iznajmiti bicikle za istraživanje okoline.Dostupne su i nove sportske i wellness aktivnosti, kao što su, CrossFit, Zumba, HIT trening i časovi Salse.

Uživajte u luksuznom odmoru ili bekstvu od stvarnosti u ovom neverovatnom i potpuno renoviranom luksuznom hotelu na plaži. Njegovi ekskluzivni i novi tematski restorani, kafići i prostrane i moderne sobe sa luksuznim kupatilima, neke su od novina koje hotel nudi kako biste bili sigurni da se možete opustiti i uzivati u odmoru.

Splash Park je udaljen 5 minuta vožnje od odmarališta Dominikanska Republika, a cuvena plaža bela Arena udaljena je samo 10 km.

Program

Cena aranžmana uključuje:

Povratnu avio kartu sa svim pripadajućim taksama
9 noćenja na bazi  All Inclusive – sve ukljuceno u hotelu 5* lux

Cena aranžmana ne uključuje:

Putno zdravstveno osiguranje
Lokalne izlete
Ostale nepomenute troškove

Aerodromski transfer na destinaciji

Turisticka propusnica na licu mesta USD 10

Cene

Hotel Bahia Principe Luxury Ambar 5*

Cena od € 1485 po osobi u dvokrevetnoj sobi

Period  : neograničeno

Period prodaje :  Ponuda je data prema trenutnoj raspolozivosti i podložna je promeni do trenutka rezervacije

Napomene

  • U pitanju su individualna putovanja.
  • Dužina boravka data u ponudi je predlog i može se modifikovati prema željama i potrebama putnika.
  • U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama, te se na zahtev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cenu
  • Avio karte i hoteli se nalaze u slobodnoj prodaji, nije izvršena ni jedna rezervacija te je predlog putovanja pravljen prema trenutnoj raspoloživosti. U trenutku rezervacije može doći do modifikacije cene u skladu sa trenutnom raspoloživošću klasa na letu i mestima u hotelu.
  • Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit.
  • Državljani Republike Srbije mogu bez negativnog PCR testa da uđu u Dominikansku Republiku. Putnici su u obavezi da popune elektronski formular pri dolasku i u povratku https://eticket.migracion.gob.do

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Reethu Faru Resort-Maldivi-Jumbo Travel-overview

Reethi Faru Resort 4*-Maldivi-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1430
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1170
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi ultra all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1405
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1068
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama