Cene po osobi već od 95
Tropske destinacije, Dominikanska Republika luxury principe bahia ambar

Luxury Bahia Principe Ambar 5*- Adults Only – Dominikanska Republika

Nova verzija Raja je moto ovog luksuznog hotela namenjenog samo za odrasle osobe. Svi hoteli iz lanca Bahia Principe nude jedinstveno iskustvo odmora. Svaki aspekt odmarališta stvoren je posebno za odrasle, uključujući nekoliko osamljenih prostora i mali luksuz koji stvara savršeno okruženje.

Opis

Hotel nudi otvoreni bazen i spa i wellness centar, sa uslugom sve ukljuceno i samo za odrasle – Adults Only . Golf teren Cana Bai nalazi se na 5 minuta vožnje.WiFi je dostupan u svim prostorijama i besplatan je. U lobiju mozete pronaci prostor za odmor i aparate za besplatnu kafu.

U okviru objekta gosti mogu uživati u restoranu, teniskom terenu i noćnom klubu. Za prakticnost su na raspolaganju ostava za prtljag, prodavnica i besplatno parkiralište. Gosti mogu besplatno iznajmiti bicikle za istraživanje okoline.Dostupne su i nove sportske i wellness aktivnosti, kao što su, CrossFit, Zumba, HIT trening i časovi Salse.

Splash Park je udaljen 5 minuta vožnje od odmarališta Dominikanska Republika, a cuvena plaža bela Arena udaljena je samo 10 km.

 

Cene

Cena od € 95 po osobi u dvokrevetnoj sobi

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Sun Siyam Olhuveli -Maldivi-Jumbo Travel-hotel overview

Sun Siyam Olhuveli Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1780
Reethu Faru Resort-Maldivi-Jumbo Travel-overview

Reethi Faru Resort 4*-Maldivi-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima, povratni transfer u Beogradu.

1430
Bandos Maldivi-Jumbo Travel-overview

Bandos Maldives 4*- paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1170
Kurumba -Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Kurumba Maldives 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 6 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 5*, povratni transfer na Maldivima.

1645
Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Vogue Hotel Supreme 5*- Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi ultra all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1405
Sapedor Boutique Hotel-Bodrum-Jumbo Travel-pogled na plazu

Sarpedor Boutique Hotel 5*-Bodrum-paket aranžman 30.06.2021

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  all inclusive u hotelu 5*, povratni transfer na destinaciji,povratni transfer u Beogradu.

1068
Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1340
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama