Srbija

Srbija

Opšte aktivnosti

Srbija je zemlja smeštena u srcu Balkanskog poluostrva koja svojim prirodnim lepotama, biljnim i životinjskim svetom iz godine u godinu privlači sve veći broj turista iz svih krajeva Evrope i sveta.

Leti kao i zimi možete posetiti naše planinske centre i naći oazu odmora za sebe i svoju porodicu.

Nezagađena priroda, veliki broj ski staza, bogata ponuda hotelskog smeštaja svih kategorija je samo deo onoga što vam možemo ponuditi ove zime. Kopaonik, Zlatibor, Stara Planina.. na vama je samo da poželite.

Država Srbija
Jezici koji se govore srpski, engleski
Valuta srpski dinar

Sport i priroda

Sport i priroda U svim zimskim centrima imate mogućnost uživanja u "belim sportovima", a možete iznajmiti opremu za svaki od njih. Brojni izleti i svakodnevne škole skijanja učiniće vaš odmor potpunim. U sastavu ponude mnogih hotela možete korititi i bazene.

Noćni život

Noćni život Noćni provod u svim zimskim centrima je bogat. Tu pre svega izdvajamo Kopaonik i Zlatibor koji prednjače po broju diskoteka koje su otvorene do ranih jutarnjih časova. Za ljubitelje mirnijeg tipa noćnog života tu su brojni restorani sa tradicionalnim srpskim specijalitetima.

Kultura i istorija

Kultura & istorija Srpske planine odlikuje bogata istorija i kulturna baština koju neguju kako kulturne organizacije tako i stanovništvo. Imaćete priliku da se upoznate sa životom ljudi na tim prostorima nekada kao i da sebi kupite unikatan suvenir koji je obeležje davnih vremena.

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs

Rezervacije putem formulara na sajtu ili slanjem email poruke na hoteli@jumbo.rs