Air Serbia poletela za Ženevu

Air Serbia je 1. marta 2021. uspostavila redovnu liniju između Beograda i Ženeve. Srpska nacionalna avio kompanija planira da do svoje druge destinacije u Švajcarskoj saobraća dva puta nedeljno: ponedeljkom i petkom. Letovi će se obavljati ponedeljkom ujutru u 9 iz Beograda a petkom popodne u 17.40.

Aerodrom na koji sleće Air Serbia udaljen je četiri kilometra od centra Ženeve, sa severnom granicom duž graničnog prelaza između Švajcarske i Francuske, što omogućava ulazak u obe zemlje direktno sa aerodroma. Imajući u vidu da više od 30.000 srpskih državljana živi u zapadnoj Švajcarskoj i susednoj Francuskoj nova destinacija ima veliki potencijal za razvoj.

Er Srbija preporučuje svim putnicima koji razmatraju da putuju u Ženevu da sa diplomatsko-konzularnim predstavništvima Švajcarske prethodno provere da li im je, u skladu sa najnovijim merama, dozvoljeno da tamo otputuju.

Na istoj liniji konkurentska kompanija EasyJet planira da obnovi letove od 5. marta takođe dva puta sedmično petkom i nedeljom.

 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama