Air France ponovo leti za Beograd od kraja marta

Aviokompanija Air France je potvrdila ponovni početak saobraćaja između Pariza  i Beograda od 28. marta 2021.

Ova je kompanija više puta prekidala saobraćaj u prethodnih devet meseci zbog pandemije koronavirusa. Letovi su prvo obustavljeni u martu prošle godine kada je uvedena zabrana obavljanja avio-saobraćaja u Srbiji. Potom su letovi obnovljeni tokom leta da bi ponovo bili ukinuti 24. oktobra. Od tog dana, putnici iz Srbije su mogli da koriste samo letove kompanije Air Serbia kako bi se dalje povezali na mrežu interkontinentalnih letova iz Pariza aviokompanije Air France. I nakon više meseci pauze, Air France ponovo pokreće liniju od Pariza do Beograda od letnjeg reda letenja.

Prema objavljenom redu letenja od 28. marta 2021. Air France će obavljati tri leta nedeljno: sredom, petkom i nedeljom. Letovi će se odvijati kao i ranije – sa polaskom iz Pariza u 09.40, a iz Beograda u 12.45. U kompaniji će pratiti stanje na tržištu i shodno tražnji postoji mogućnost da se dodaju novi letovi do početka udarne letnje sezone.

Osim Air France-a do Beograda će ove godine leteti i KLM, drugi avio-prevoznik iz francusko-holandske vazduhoplovne grupacije sa tri leta nedeljno od 13. maja i svakodnevnim letovima od 11. juna.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama