Air Serbia i Turkish Airlines potpisali sporazum o kod-šer ugovoru

Air Serbia i Turkish Airlines, srpski i turski nacionalni prevoznik potpisali su sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom. Ugovor će biti potpisan u bliskoj budućnosti i pokrivaće destinacije iz saobraćajne mreže obe kompanije.
Unapređenjem partnerstva, Air Srbia i Turkish Airlines moći će da dodaju sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove drugog partnera na relaciji Beograd-Istanbul, od 15. avgusta.
Na osnovu ovog sporazuma, pored linije – Beograd-Istanbul ,saradnja dveju kompanija biće proširena i na sledeće letove:

  • Air Serbia letovi iz: Banjaluke i Tivta
  • Turkish Airlines letovi iz: Ankara, Kajseri, Izmir, Konija, Adana, Trabzon, Antalija, Gazipaša, Dalaman, Bodrum i Gaziantep

Direktor komercijale i strategije Air Serbia tom prilikom je izjavio:
“Veoma smo zadovoljni razvojem saradnje sa Turkish Airlines-om kroz ovo kod-šer partnerstvo, koje će putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Uvereni smo da će ovo inspirativno i strateški važno partnerstvo unaprediti međusobne ekonomske odnose dveju zemalja. Sa velikim zadovoljstvom iščekujemo putnike partnerske kompanije Turksih Airlines na našim letovima ka Beogradu i drugim gradovima koje obuhvata saobraćajna mreža Air Serbia.”
Komplementarna struktura redova letenja oba avio-prevoznika i sporazum kojim se obezbeđuje njihova međusobna usklađenost omogućiće putnicima da uživaju u svim prednostima dobre povezanosti na matičnim aerodromima obe kompanije.
Kompletnu ponudu letova oba avio prevozioca po najpovoljnijim cenama pronaći našem pretraživaču za avio karte.
Saobraćajna mreža Turkish Airlines-a, koja obuhvata više zemalja i inostranih destinacija od bilo koje druge avio-kompanije na svetu, trenutno opslužuje preko 300 putničkih i robnih destinacija u 127 zemalja.
Od svog osnivanja 1927. godine, Air Serbia lider je u vazdušnom prevozu jugoistočne Evrope. Tokom 2019. godine, Air Serbia uvela je 23 nove destinacije širom Evrope i Afrike, koje opslužuje iz tri saobraćajna centra u Srbiji.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama