Avio karte za Australiju povoljnije

Avio karte za Australiju po veoma povoljnim cenama na Qatar Airways letovima očekuju vas u Jumbo Travel-u do 24. marta.

Avio karte za Australiju

Po veoma povoljnim uslovima ostvarite putovanje u Australiju koristeći usluge avio kompanije Qatar Airways. Povoljne avio karte za Australiju možete kupiti u Jumbo Travel poslovnicama.
Vaše promotivne avionske karte za Australiju online možete naručiti na adresi jumbo.rs, a sve potrebne informacije potražite na 011 303 88 77.

Cena avio karte za Australiju

Promotivna akcija Qatar Airways-a traje do 24. marta 2016. a uključeni su u ponudi sledeći atraktivni gradovi Australije:
[table id=152 /]
Navedene cene odnose se na povratno putovanje iz Beograda ekonomskom i biznis klasom leta. U cenu avionske karte za Australiju uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje karata.
Kako kupiti avio karte za Australiju?
Da biste obezbedili najpovoljnije avio karte za Australiju potrebno je da se sa vaše strane ispoštuju sledeći uslovi putovanja:

  • Period prodaje: od 3. marta 2016 do 24. marta 2016
  • Period putovanja: od 7. marta 2016 do 15. decembra 2016
  • Ponuda važi samo na letovima Qatar Airways-a.
  • Broj mesta je ograničen i predmet raspoloživosti.

Avio karte za Australiju
Kupovinom avionske karte za Australiju u Jumbo Travelu ostvarujete sledeće benefite: mogućnost kupovine avio karte na rate, veoma povoljan prevoz do aerodroma, hotelski smeštaj u gradovima Australije po najpovoljnijim cenama.
Avio karte online za Australiju dostupne su vam od 00-24 časa na sajtu Jumbo Travel-a.
Avio kompanija Qatar Airways pruža odlične uslove za putovanje u Australiju. Maksimalna bezbednost tokom leta, ljubazno kabinsko osoblje i bogat zabavni sadržaj i meny učiniće vaše putovanje nezaboravnim. Upoznajte Australiju po najpovoljnijim cenama već od ovog proleća.
Više o jednoj od najvećih svetskih avio kompanija pročitajte na avio kompanija Qatar Airways.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama