Qatar Airways letovi jeftiniji do 40%

Qatar Airways letovi jeftiniji su 40 odsto za sve koji iskoriste promo period koji traje do 16. oktobra. Aviokarte možete kupiti u Jumbo Travel-u svakog dana od 9 do 20 časova.
Aviokompanija Qatar Airways u okviru svoje promotivne kampanje odobrava popust do 40 odsto u odnosu na redovnu cenu aviokarata. Promotivna ponuda traje do 16. oktobra do kada u poslovnicama turističke agencije Jumbo Travel možete obezbediti vaše mesto u avionima Qatar Airways.
Otkrijte bezbrojne mogućnosti za putovanja do preko 150 destinacija širom sveta sa Qatar Airways-ovom specijalnom ponudom. Aviokarte važe za putovanje do 30. novembra. Qatar Airways letovi po povoljnijim cenama vaša su šansa za predivno iskustvo.
Promotivna ponuda se odnosi na putovanje sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Aviokompanija Qatar Airways zadržava pravo eventualne promene uslova putovanja.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Qatar Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Qatar Airways letovi

Qatar Airways letovi – šansa za nezaboravno putovanje!

Qatar Airways letovi po promotivnim cenama vaša su šansa za prelepo putovanje koje se pamti čitavog života. Pored prelepih destinacija imaćete priliku da uživate i u savršenstvu usluge koje svojim putnicima pruža Qatar Airways.
Qatar Airways ulaže 50 milijardi dolara za nabavku više od 250 aviona, obuhvatajući Boeing 787s, 777s, Airbas A350s, A380s kao i seriju aviona A320. Prema rezultatima istraživanja koje je sproveo Skytrax, aviokompanija Qatar Airways je drugu godinu uzastopno dobitnik prestižne nagrade za najbolju aviokompaniju. Takođe, aviokompanija Qatar Airways je proglašena najboljom aviokompanijom na Bliskom istoku već sedmu godinu zaredom, a pobedila je i na ovogodišnjoj dodeli nagrade za najbolje osoblje u aviokompaniji koju dodeljuje Skytrax.
Iskoristite idealnu šansu koja vam se ukazuje i na gore navedeni broj telefon još danas rezervišite vaše mesto u avionu Qatar Airways i putovanje može da počne.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama