Jumbo kviz pobednik preuzeo svoju nagradu

Jumbo kviz pobednik Anđa Raketić preuzela je svoje besplatne avio karte za Cirih u prostorijama turističke agencije Jumbo Travel u Beogradskoj 33.
Na svečanoj dodeli nagrade u poslovnici Jumbo Travel-a u Beogradskoj 33 u prisustvu službenih lica avio-kompanije Swiss Airlines dodeljene su besplatne avio karte za Cirih. Jumbo kviz pobednik Anđa Raketić preuzela je svoju vrednu nagradu.
Podsećanja radi, gospođa Anđa pored prikazanog znanja imala je i najviše sreće na izvlačenju pobednika od nekoliko desetina hiljada učesnika pa će već ovog proleća besplatno posetiti Cirih.
Ovom prilikom treba reći da je pobednik kviza osvojio 2 povratne aviokarte za Cirih + povratni transfer sa kućne adrese do aerodroma “Nikola Tesla”. Vrednu nagradu dodeljuju avio-kompanija Swiss Airlines i turistička agencija Jumbo Travel.
Našim vernim učesnicima savetujemo da ne gube nadu i nastave sa učešćima u Jumbo Travel nagradnom kvizu jer nikad se ne zna, možda baš vi budete naš naredni pobednik koji će besplatno putovati do neke od najatraktivnijih turističkih destinacija.
Učestvujte u nagradnom kvizu i osvojite vredna putovanja, letovanja, zimovanja klikom na Jumbo kviz učešće
Jumbo kviz pobednik

Jumbo kviz pobednik – igraj i besplatno putuj širom sveta

Jumbo kviz je nastao kao ideja da pružimo šansu svakog meseca nekom od učesnika da osvoji besplatno putovanje. Iz tog razloga turistička agencija Jumbo Travel u saradnji sa najpoznatijim evropskim i svetskim avio-kompanijama omogućava besplatno putovanje najsrećnijem među učesnicima kviza.
Odgovorite tačno na nekoliko veoma jednostavnih pitanja u kvizu, popunite neophodne podatke i već ste u prilici da osvojite vredno putovanje za dve osobe. Ukoliko niste sigurni koji od ponuđenih odgovora je tačan nemojte brinuti, za vas smo pripremili i dodatnu pomoć tj. “puškice”.
Pozovite svoje prijatelje da i oni uzmu učešće i zajedno sa njima igrajte i nadajte se nagradi jer samo onaj ko igra ima šanse da bude Jumbo kviz pobednik i besplatno putuje.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama