Wizz Air pustio u prodaju novu liniju Beograd – Nica

Wizz Air je najavio novu liniju iz Beograda do Nice počev od 29. marta 2022.

Prema objavljenom redu letenja, između dva grada leteće dva puta nedeljno – utorkom i subotom. Karte su već u prodaji, a cene se kreću već od 19 evra za jedan smer.

Letovi će se obavljati sve do kraja oktobra, a kako kompanija još uvek nije izdala zvanično saopštenje nije poznato da li će ovi letovi biti sezonski ili celogodišnji.

Wizz Air je još letos najavio dodavanje trećeg aviona u svoju operativnu bazu na beogradskom aerodromu od decembra što će omogućiti uspostavljanje novih direktnih linija.

Red letenja BEOGRAD – NICA

Utorak, subota
W6 4025 Belgrade (BEG) 10.00h Nice (NCE) 12.00h
W6 4026 Nice (NCE) 12.35h Belgrade (BEG) 14.25h
* od 29. marta 2022.

Juče, 22. decembra, počela je sa radom nova linija do Barselone, danas,23. decembra se očekuje početak letova na liniji za Frankfurt-Hahn, Bilund i Vaksjo su planirani za 24. decembar.

Ove četiri linije bile su planirane da počnu nešto ranije, a red letenja je pretrpeo izvesne promene. Osim što počinju oko nedelju dana kasnije, linije će imati manji broj letova tokom januara 2022. dok će Vaksjo odmah posle praznika biti suspendovan sve do kraja marta.

Od kraja marta naredne godine, Wizz Air će uspostaviti i redovnu liniju od Beograda do Rima (Fiumicino) sa tri leta nedeljno.

 

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Wizz Air  avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Wizz Air možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama