Wizz Air pojačava liniju između Beograda i Abu Dabija

Wizz Air je saopštio da pojačava liniju Abu Dabi – Beograd na tri leta nedeljno od oktobra.odružnica mađarske aviokompanije, Wizz Air Abu Dhabi, sa sedištem u Abu Dabiju trenutno leti dva puta nedeljno na liniji između dva grada – utorkom i subotom, a od oktobra će biti uveden i dodatni, treći let – četvrtkom, sa istim vremenima polazaka.

Ova kompanija ujedno saopštava i da su pojednostavljene procedure ulaska stranaca u Abu Dabi, jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjene Arapske Emirate (UAE).

Prema najnovijim pravilima za ulazak, vakcinisani putnici koji dolaze sa destinacija na zelenoj listi, moraju da poseduju negativan PCR test ne stariji od 48 sati u trenutku polaska. Po dolasku u Abu Dabi, oni će raditi besplatan PCR test, a moraće da ga ponove šestog dana boravka u ovom gradu. Vakcinisani putnici koji dolaze iz rizičnih područja, moraće da urade dva kontrolna testa tokom boravka u Abu Dabiju, jedan četvrtog i drugi osmog dana boravka.

Nevakcinisani putnici koji dolaze iz zemalja sa zelene liste osim PCR testa pre polaska i testa odmah po dolasku na aerodrom, moraju da obave i dva kontrolna testa, šestog i devetog dana, dok oni koji su stigli iz „crvenih zemalja“, pored testova moraju da borave deset dana u karantinu i da obave kontrolni test devetog dana boravka.

Svi putnici su takođe obavezni da se registruju na ICA Smart Travel 48 sati pre polaska i tom prilikom će dobiti QR kod koji im je potreban za ulazak u emirat.

 

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Wizz Air avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Wizz Air  možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama