Utakmice SP u avionima Etihad-a

Svi putnici koji svoje poverenje ukažu aviokompaniji Etihad Airways imaće priliku da gledaju direktne prenose fudbalskih utakmica iz Brazila.
utakmice SP

Ukoliko putujete ka nekoj destinaciji i odlučite se za aviokompaniju Etihad Airlines moći ćete da pratite utakmice SP u Brazilu tokom svog leta.Svih 64 utakmica će se uživo prenositi na 30.000 metara, na modernim širokotrupnim avionima od strane IMG Media koristeći interaktivni Etihad Airways sistem zabave, E-box.E-box ekrani su instalirani u sedištima svake kabine- prva, biznis i ekonomska- zato fudbalski fanovi koji budu leteli sa Etihadom neće propustiti nijedan gol koji bude bio postignut.Utakmice SP će se prikazivati putnicima na dugim letovima. Ovo je samo još jedan razlog više da se pored udobnosti, konfora i kvaliteta odlučite da svoje poverenje poklonite ovom gigantu aviotransporta koji svake godine pomera granice u izlaženju željama i potrebama svojih putnika.

Etihad Airways razvojni put

Etihad Airways je avio kompanija počela sa radom 2003, a već 2013. prevezla je 11,5 miliona putnika. Sa matičnog međunarodnog aerodroma u Abu Dabiju, Etihad Airways obavlja putnički i robni saobraćaj ka 103 destinacije na Bliskom Istoku, u Africi, Evropi, Aziji, Australiji i Americi.Etihadovu flotu čini 95 Erbasovih i Boingovih aviona kojima će se sukcesivno pridružiti još 220 naručenih aviona, uključujući 71 Boing 787, 25 Boinga 777-X, 62 Erbasa A350 i 10 Erbasa A380.
Etihad Airways ima udela u avio kompanijama Air Berlin, Air Seychelles, Virgin Australia, Air Lingus, Air Serbia i Jet Airways a čeka na zvaničnu saglasnost za ulaganje u regionalnu avio kompaniju Darvin Airline sa sedištem u Švajcarskoj, podseća se u saopštenju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama