Ural Airlines zakazao letove ka Beogradu

Ural Airlines je zakazao lansiranje svoje prve linije do Beograda, nakon što je dobio odobrenje ruskih vlasti za početak poslovanja iz pet ruskih gradova do srpske prestonice. Aviokompanija je zakazala i pustila u prodaju letove između moskovskog aerodroma Domodedovo i Beograda počev od sledeće subote, 24. jula, u početku planira da obavlja jednu sedmičnu rotaciju.

Međutim, velika je verovatnoća da će Direkcija za civilno vazduhoplovstvo Srbije sprečiti prevoznika da uvede letove, kao što je bio slučaj sa S7 Airlinesom, koja je takođe pustila karte u prodaju između Moskve i Beograda samo da bi srpski regulator odbio izdavanje dozvole.

Putovanje između dve zemlje doživelo je procvat tokom pandemije koronavirusa. Aeroflot trenutno održava svakodnevne letove između Moskve i srpske prestonice svojim avionom Airbus A330-300 širokog tela, dok Air Serbia ima osam rotacija nedeljno, kao i česte čartere svojim avionom A330-200. Pored toga, Aeroflot je nedavno pokrenuo letove iz Sankt Peterburga za Beograd, dok je Nordvind Airlines ove godine uveo usluge iz Moskve i Sankt Peterburga. Dalje, Air Serbia je obnovila operacije na svim svojim linijama prema Rusiji, uključujući Sankt Peterburg i Krasnodar, dok je ovog leta takođe otvorila letove za Rostov na Donu.

Red letenja

Subota
U67219  Domodedovo (DME) 07.100h     Beograd (BEG) 09.10h
U67220 Beograd (BEG) 10.00h       Domodedovo (DME) 13.50h

 

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Ural Airlines avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Ural Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama