Ublažene mere za ulazak u Crnu Goru

Crna Gora, Sveti Stefan

Ublažene mere za ulazak u Crnu Goru objavilo je Crnogorsko Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti.

Državljani Srbije, Albanije, BiH i Severne Makedonije sada mogu ući u Crnu Goru i uz negativan rezultat serološkog testa na antitela klase IgM ili kao i ranije uz negativan rezultat PCR testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji su izdati od registrovane laboratorije i nisu stariji od 72 časa. Za putnike koji su preležali koronavirus za ulazak u Crnu Goru dovoljno je da imaju pozitivan rezultat seroliškog testa na antitela klase IgG, ne stariji od 30 dana. Drugi uslov je da putnik u periodu od 15 dana pred ulazak u Crnu Goru nije boravio u nekoj od država sa „crvene liste“odnosno u nekoj od zemalja iz kojih nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Obaveza posedovanja testa ne odnosi se na decu do navršene pete godine života. Detalji u vezi sa ulaskom stranih državljana u Crnu Goru  mogu se naći ovde.

Svim našim klijentima koji planiraju putovanje u Crnu Goru pružamo mogućnost kupovine avionskih karti na 8 rata bez kamate kao i hotelski smeštaj na 8 rata bez kamate.

Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili online.