Turkish Airlines nove destinacije od marta

Turkish Airlines nove destinacije iz Beograda od 30. marta. Nove linije Manila, Tajpej i San Francisko.

Turkish Airlines nove destinacije
Turkish Airlines nove destinacije od marta

Avio-kompanija Turkish Airlines uvešće nove letove, i to za Manilu od 30. marta, za Tajpej od 31. marta, dok će od 13. aprila avioni početi da lete za San Francisko, najavljeno je u Beogradu na svečanosti povodom uspešne poslovne 2014. godine.
Direktor Turkiš erlajnsa za Srbiju Ozgur Boran rekao na skupu da je prethodna godina za kompaniju bila veoma uspešna i izrazio nadu da će 2015. biti još uspešnija.
“Prateći naš moto ‘Proširi svoj svet’, povećali smo broj letova i uveli Turkish Airlines nove destinacije kako bismo našim putnici omogućili da prošire njihov svet i istraže nove horizonte”, naveo je Boran.
Ove godine, kako je rekao, kompanija će pokrenuti letove za Porto, Bari, Grac i Karlsrue.
“Istražujući nove ukuse i kulture, mi spajamo svetove i omogućavamo našim putnicima da istražuju harmoniju u različitosti”, zaključio je Boran.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Turkish Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Turkish Airlines nove destinacije, šansa za nezaboravno putovanje

Turkish Airlines nove destinacije svakako će obradovati putnike koji na svoje putovanje kreću sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.
Turkish Airlines kao “zvezda u usponu” Turske započeo je svoje putovanje pre 79 godina sa 5 aviona a i danas ista strast i entuzijazam se manifestuju sa više od 180 (putničkih i teretnih) aviona. Ova svetski priznata avio kompanija ima najmlađu flotu u Evropi, a u narednim godinama očekuju se i novi avoni koji će dalje podmladiti flotu i poboljšati kvalitet usluga.
Pravo je vreme za putovanje do super destinacija po povoljnoj ceni. Iskusite čari usluge jedne od najboljih svetskih avio kompanija, putujte sa Turkish Airlines!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama