Turkish Airlines: Avio karte za Istanbul od 1€ bez taksi

Turkish Airlines nudi sjajnu cenu povratnih karata za Tursku metropolu. Avio karte za Istanbul od 1 € bez pripadajućih aerodromskih taksi.
Imate na umu putovanje u Istanbul. Sada je pravo vreme da po promotivnoj ceni povratne avio karte od 1€ obezbedite sebi mesto u avionu avio kompanije Turkish Airlines.
Promotivni period traje od: 15. decembar – 25. decembar
Avio karte važe za period putovanja: 25. decembar – 28. februar
Avio karte moraju biti kupljene najkasnije 24 sata od momenta rezervacije.
U cenu navedenu cenu povratne  avio karte nisu uključene aerodromske takse. Promotivna ponuda odnosi se na putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Turkish Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
turkish airlines

Turkish Airlines  – nezaboravno putovanje po super ceni!

Turkish Airlines (član Star Alliance) osnovan je davne 1933. sa flotom koju je činilo 5 aviona, a danas je 5. put zaredom od 2011. izabran za najbolju avio-kompaniju u Evropi. Sa flotom od 265 aviona (putničkih i teretnih) leti do 283 destinacije u 111 zemalja sveta. Sledeći svoj moto „Widen Your World“ (proširi svoj svet) avio-kompanija Turkish Airlines konstantno proširuje svoju bogatu mrežu letova novim destinacijama kako bi svojim putnicima omogućila da prošire svoj svet i istarže nove horizonte. U 2015. godini avio-kompanija je uvela letove za Majami, Mauricijus, Antananarivo, Durban, Manilu, Tai Pei, Bamako, Ahvaz, Porto, Bari, Grac i Karlsrue.
Sa svoja dva dnevna i 14 letova nedeljno ove zimske sezone na relaciji iz Beograda za Istanbul, Turkish Airlines, avio-kompanija koja leti u najviše zemalja na svetu, svojim putnicima iz Srbije nudi odličnu povezanost za putovanja do bilo koje od svojih 267 destinacija na Bliskom i Dalekom Istoku, Africi, Americi i Evropi.
Osetite čari jedne od najboljih usluga u svetu avio-prevoza i po najpovoljnijim cenama i uslovima putujte širom sveta, ukažite svoje poverenje avio-kompaniji Turkish Airlines.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama