Turističke vize za Tajland od sada u Beogradu

Turističke vize za Tajland od sada možete obezbediti i u Beogradu. Ukoliko posedujete biometrijski pasoš Republike Srbije pogledajte uslove koje morate ispuniti u procesu aplikacije za tajlandske vize.

Turističke vize za Tajland – uslovi za dobijanje

Počasni Konzulat Kraljevine Tajland (Royal Thai Honorary Consulate) u Republici Srbiji od 01. avgusta 2017. godine izdaje vize za ulazak u Kraljevinu Tajland za građane Republike Srbije – nosioce srpskih pasoša.
Formular za apliciranje možete preuzeti OVDE.
U procesu apliciranja za turističke vize za Tajland morate ispuniti sledeće uslove:
Turističke vize za Tajland (TR)

  • Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane)
  • Fotokopija prednje strane pasoša
  • Fotokopija povratne avio karte
  • Popunjen visa formular – sve VELIKIM slovima
  • Kolor fotografija 4 x 6 cm
  • 30 eura u gotovini (za tourist vizu “TR” sa single ulaskom i boravkom do 60 dana (važenje vize 90 dana – u tom periodu je neophodno ući u zemlju) – uz mogućnost produženja u bilo kom Immigration Office-u) ili 150 eura u gotovini (za tourist vizu “TR” sa multiple ulascima i boravkom do 60 dana (važenje vize 180 dana – u tom periodu je neophodno ući u zemlju) – uz mogućnost produženja u bilo kom Immigration Office-u). Za “multiple” vizu neophodna je potvrda o posedovanju novčanih sredstava u iznosu od najmanje 10.000 eura i odobrenje ambasade Tajlanda u Atini (odobrenje pribavlja Konzulat).

NAPOMENA: Od 01.08.2017. godine nosioci TOURIST vize, prilikom ulaska u zemlju, moraju imati kod sebe novčana sredstva u iznosu od najmanje 20.000 Bahta (oko 510 eura) po osobi ili 40.000 Bahta (oko 1.020 eura) po porodici – u gotovini ili na kreditnoj kartici!
NAPOMENA: Konzulat zadržava diskreciono pravo da podnosiocu zahteva za turističku vizu zatraži i dodatnu dokumentaciju, poput potvrde o zaposlenju, potvrde o školovanju, potvrde o novčanim primanjima i sl.
ROK ZA IZRADU VIZE: 1-5 radnih dana.
Možemo Vam pomoći oko popune formulara za tajlandsku vizu kao i oko ostalih stavki neophodnih za uspešno apliciranje.
Pre odlaska na Tajland veoma je važno da pogledate i Vakcinacija pre putovanja na Tajland.
Najpovoljnije avio karte za Tajland možete dobiti klikom na Jeftine avio karte za Tajland.
Sve dodatne informacije možete potražiti pozivom na 011/303 88 77 ili u svim Jumbo poslovnicama svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama