Transavia letovi Beograd Amsterdam od 4. aprila

Transavia letovi Beograd Amsterdam uspostavljaju se od 4. aprila 2017. Avio karte na 4 rate bez kamate očekuju vas u Jumbo Travelu.

Transavia letovi Beograd Amsterdam na 4 rate

Holandska low cost avio kompanija Transavia od 4. aprila uspostaviće letove na liniji Beograd-Amsterdam 3 puta nedeljno i to utorkom, četvrtkom i nedeljom.
Putujte po najpovoljnijim cenama i platite avio karte na 4 rate bez kamate samo u Jumbo Travelu. Transavia letovi Beograd Amsterdam su po sledećem rasporedu
[table id=197 /]
Avio karte možete kupiti u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i klikom na kupi avio karte za Amsterdam.
Sve informacije o letovima za Amsterdam možete dobiti pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.
I to nije sve, u Jumbo Travelu možete obezbediti najpovoljniji hotelski smeštaj u Amsterdamu uz mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata.
Uz svaku kupljenu avio kartu i hotelski smeštaj kod nas, poklanjamo Vam besplatni prevoz do aerodroma “Nikola Tesla” sa kućne adrese iz šireg centra Beograda.
Već danas potražite vašu najbližu Jumbo Travel poslovnicu.
Budite među prvima koji će koristiti usluge holandske low cost avio kompanije Transavia, razmislite o vašim datumima putovanja na Transavia letovima za Amsterdam i posetite neku od brojnih Jumbo Travel poslovnica!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama