Tap Airlines letovi iz Beograda i Zagreba

Tap Airlines letovi iz Beograda i Zagreba mogući opet u 2017. godini. Avio karte za sve destinacije očekuju vas u Jumbo Travelu. Info i rezervacije na 011/303 88 77.

Tap Airlines letovi iz Beograda i Zagreba

Portugalska avio kompanija Tap Airlines u okviru proširenja svoje mreže letova razmatra ponovno uvođenje letova iz Lisabona za Beograd i Zagreb naredne godine.
Tap Airlines uvešće novih 11 destinacija u svoju mrežu letova od kojih su mnoge nekada bile u sastavu mreže. Konačna odluka biće donesena do kraja nedelje.
Ostaje nam da se nadamo da će već naredne godine ponovo biti uspostavljeni direktni Tap Airlines letovi iz Beograda za Lisabon sa aerodroma “NIkola Tesla”.
Direktni letovi portugalske kompanije ka Lisabonu značajno skraćuju vreme trajanja putovanja, a predstavljaju odličnu konekciju za nastavak putovanja ka destinacijama Latinske Amerike.
Sve informacije i rezervacije avio karata za sve destinacije avio kompanije Tap Airlines možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na kontakt broj telefona 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.
Uz najpovoljnije cene u Jumbo Travelu možete platiti vaše avio karte na 4 rate bez kamate čekovima građana, a možemo vam ponuditi i najpovoljniji hotelski smeštaj u Lisabonu.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama