Singapore Airilines najavljuje let Novog A 350-900

Singapore Airilines najavljuje let Novog A 350-900 na liniji Singapore – Adelaide od 17. 12. 2018. godine. U ponudi su 40 sedišta New Business klase i 263 sedišta New Economy klase.
New Business klasa je u rasporedu sedišta 1/2/1 čime je omogućena bolja usluga kabinskog osoblja.Sedišta New Economy klase su u rasporedu 3/3/3.
Veća kabina, viši strop i veći prozori pružaju mnogo bolji vizuelni utisak. Ono što je najbitnije je da sama udobnost utiče i na smanjenje Jetleg-a.
Sedišta New Business klase otvaraju se i dobijaju formu ležaja (dužine 76 inča) i na najkraćim relacijama. Monitori od 17 inča su osetljivi na dodir a KrisWorld inflight zabava je personalizovana za putnike svih klasa. Pružena je mogućnost odabira zabavnog sadržaja i pre leta. Sve je to dostupno pomoću nove mobilne aplikacije (SingaporeAir mobile app).
U New Economy klasi sedišta u predelu naslona za glavu imaju mogućnost podešavanja pa se prilikom odmora vrat i glava ne pomeraju zbog dodatnog uporišta. Novi i bolji monitori, USB portovi, dodatna skladišta za lične stvari su samo deo noviteta i veće udobnosti ove klase.
Kao premijeru u svetu avio biznisa u Oktobru ove godine uvodi se stalni let na liniji Singapore – Newark novim A350-900 Ultra Long Range (ULR) avionom sa 67 sedišta u Business i 94 sedišta u Premium Economy klasi.
Sve avio karte Singapore Airlines možete nabaviti u Jumbo Travelu. Platite avio karte na 6 rata bez kamate!
Možemo vam ponuditi i najpovoljniji hotelski smeštaj za destinaciju koju želite da posetite kao i međunarodno putno osiguranje po promotivnim cenama.
Sve informacije i rezervacije možete dobiti i pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20h i subotom od 09-15h.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama