Qatar – Specijalne ponude danas i sutra

Qatar – Specijalne ponude danas i sutra već od 389€. Samo danas i sutra u svim Jumbo Travel poslovnicama, iskoristite priliku ekskluzivnih online popusta za karte u ekonomskoj klasi za Melburn, Sidnej, Bangkok i mnoge druge neverovatne destinacije. Cene već od 389 EUR.
Limitirana ponuda. Rezervišite do četvrtka u 23:59.
Iskoristite fantastičnu priliku! Informacije i rezervacije na 011/303 88 77

Qatar – Specijalne ponude danas i sutra već od 389€

Idite na putovanje svojih snova. Izaberite neku destinaciju i upoznajte neku novu kulturu. Još danas svratite u neku od Jumbo Travel poslovnica i obezbedite sebi putovanje iz snova po promotivnim cenama avio karata.
Avio kompanija Qatar Airways u okviru svoje promocije 48 sati specijalnih ponuda, nudi popust na avio karate za putovanja iz Beograda do mnogih destinacija iz svoje bogate mreže letova.
Period prodaje: 11. i 12. jul
[table id=23 /]
Vaše avio karte možete obezbediti i online jednostavnim klikom ovde.
Specijalne povoljnosti plaćanja očekuju sve naše klijente. U Jumbo Travelu možete platiti sve avio karte na 6 rata bez kamate.
Stručan tim naših agenata pored avio karata ponudiće vam najpovoljniji hotelski smeštaj bilo gde u svetu kao i neophodno međunarodno putno osiguranje koje će učiniti vaše putovanje bezbednim.
Sve dodatne informacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na avio-karte@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama