Qatar Airways Valentine’s promo do 18. februara

Qatar Airways Valentine’s promo do 18. februara
Krenite na neverovatno putovanje sa vama posebnom osobom i iskoristite priliku ekskluzivnih ponuda do određenih destinacija širom sveta.
Promocija traje do 18. februara za putovanja do 1. decembra 2019. godine. U svim Jumbo travel poslovnicama avio karte na 6 rata bez kamate!
[table id=322 /]
Period prodaje: do 22. februara 2019.
Period putovanja: od 11. februara 2019. – 1. decembra 2019.
Blackout: 10. jula – 10. avgusta 2019.
 

  • Ponuda važi samo za letove u mreži Qatar Airways-a sa polaskom iz Beograda (BEG) preko Dohe (DOH)  za letove u ekonomskoj i biznis klasi.
  • Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte i zavise od raspoloživosti mesta.
  • Sedišta su limitirana i predmet su raspoloživosti relevantne booking klase. Postoji mogućnost da u nekom trenutku neće biti raspoloživih mesta u vreme željenog perioda putovanja.
  • Popusti se primenjuju na povratne karte.
  • Primena naknade za promenu ili otkazivanje leta je u skladu sa booking klasom.
  • Minimalan i maksimalan boravak zavisi od booking klase.
  • Molimo vas da primetite da će kod tranzitnih letova i zadržavanja manjeg od 24 časa u Dohi, vaš prtljag direktno biti obeležen i procesuiran do leta ka finalnoj destinaciji.

 
Vaše avio karte možete obezbediti i online jednostavnim klikom ovde.
Specijalne povoljnosti plaćanja očekuju sve naše klijente. U Jumbo Travelu možete platiti sve avio karte na 6 rata bez kamate.
Stručan tim naših agenata pored avio karata ponudiće vam najpovoljniji hotelski smeštaj bilo gde u svetu kao i neophodno međunarodno putno osiguranje koje će učiniti vaše putovanje bezbednim.
Sve dodatne informacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na avio-karte@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama