Qatar Airways Travel Festival povoljno obiđite svet!

Qatar Airways Travel Festival pruža vam da po super cenama avio karata putujete širom sveta. Snižene cena avio karta, plaćanje na rate bez kamate. Info i rezervacije na 011/303 88 77.

Qatar Airways Travel Festival

Period prodaje: do 5. septembra 2016.
Period putovanja: od 15. septembra 2016. do 30. juna 2017.
Stop period putovanja: od 15. decembra 2016. do 10. januara 2017.
Sve informacije i rezervacije avio karata možete dobiti pozivom na 011/303 88 77 kao i u svim Jumbo Travel poslovnicama.
Qatar Airways Travel Festival cene važe i za kupovinu avio karte online.
Broj mesta je ograničen! Avio karte možete obezbediti jednostavnom popunom rezervacione forme u gornjem levom uglu klikom na kupi avio kartu.
[table id=183 /]
Promotivna cena se odnosi na putovanja iz Beograda na ekonomskoj i biznis klasi avio kompanije Qatar Airways.
U cenu avio karata uključene su sve aerodromske takse i naknade, vaše je samo da odaberete željenu destinaciju i spakujete kofere! Putovanje iz snova može da počne!
I to nije sve. Na popustu su i avio karte za Hong Kong, Krabi, Kuala Lumpur, Sejšele, Vindhuk, Dohu, Adelejd i mnoge mnoge druge…
I to još uvek nije sve! Uz promotivne cene dodatna povoljnost. Platite vaše avio karte na rate bez kamate, platnim karticama ili gotovinom!
Uz kupljenu kartu povratni transfer sa kućne adrese u Beogradu do aerodroma za 1000 dinara. Uz kartu i hotelski smeštaj kupljen kod nas prevoz do aerodroma je besplatan!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama