Qatar Airways – specijalne novembarske ponude

Qatar Airways – specijalne novembarske ponude za rane ili last minute rezervacije do najpopularnijih destinacija širom sveta!

Iskoristite sjajne ponude u ekonomskoj ili biznis klasi i u svim Jumbo Travel poslovnicama osigurajte svoje sledeće putovanje do 21. novembra i za mnoge destinacije uštedite i do 30%.

IzDo KlasaCena avio karte sa taksama
BeogradPekingekonomskaod 449€
BeogradBangkokekonomskaod 496€
BeogradŠri Lankaekonomskaod 499€
BeogradDa Nangekonomskaod 554€
BeogradBaliekonomskaod 773€
BeogradSidnejekonomskaod 1354€
BeogradKuvajtbiznisod 1359€
BeogradGuangdžoubiznisod 1494€
BeogradŠangajbiznisod 1494€
BeogradMombasabiznisod 1534€
BeogradPuket biznisod 1892€
BeogradBangkokbiznisod 1992€

 

Period prodaje: do 21. novembra 2018.
Period putovanja: od 1. novembra 2018. – 30. juna 2019. godine
Blackout period: od 15. decembra 2018. – 10. januara 2019. (outbound & inbound)

 

Prikazane cene uključuju takse, osnovne cene i aerodromske troškove i zavise od raspoloživosti mesta. U cenu nije uključena naknada za izdavanje avio karte.
Ponuda važi samo za letove u mreži Qatar Airways-a sa polaskom iz Beograda (BEG) preko Dohe (DOH)  za letove u ekonomskoj i biznis klasi. Sedišta su limitirana i predmet su raspoloživosti relevantne booking klase. Postoji mogućnost da u nekom trenutku neće biti raspoloživih mesta u vreme željenog perioda putovanja. Popusti se primenjuju na povratne karte. Primena naknade za promenu ili otkazivanje leta je u skladu sa booking klasom.Molimo vas da primetite da će kod tranzitnih letova i zadržavanja manjeg od 24 časa u Dohi, vaš prtljag direktno biti obeležen i procesuiran do leta ka finalnoj destinaciji. Detaljni uslovi korišćenja biće objavljeni u samoj potvrdi rezervacije.

Vaše avio karte možete obezbediti i online jednostavnim klikom ovde.

Specijalne povoljnosti plaćanja očekuju sve naše klijente. U Jumbo Travelu možete platiti sve avio karte na 6 rata bez kamate.

Stručan tim naših agenata pored avio karata ponudiće vam najpovoljniji hotelski smeštaj bilo gde u svetu kao i neophodno međunarodno putno osiguranje koje će učiniti vaše putovanje bezbednim.

Sve dodatne informacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na avio-karte@jumbo.rs