Qatar Airways popusti povodom 20. rođendana

Qatar Airways popusti povodom 20. rođendana avio kompanije donose snižene cene avio karata za putovanja na ekonomskoj i biznis klasi.

Qatar Airways popusti, avio karte na rate

Pridružite se proslavi 20. rođendana avio kompanije Qatar Airways i iskoristite neverovatne ponude do destinacija širom sveta.
Iskoristite ograničenu ponudu 2 za 1 promocije u biznis klasi i 3 za 2 u ekonomskoj klasi, uz fantastične uštede kada rezervišete za 3-9 putnika.

  • Period prodaje: do 10. novembra 2017.
  • Period putovanja: do 31. oktobra 2018.

Avio karte iz Beograda do željene destinacije očekuju vas po promotivnim cenama u svim Jumbo Travel poslovnicama, kao i online klikom OVDE.
[table id=260 /]
Cena avio karata uključuje sve aerodromske takse, osim naknade za izdavanje avio karata. Navedena cena odnosi se na povratno putovanje iz Beograda ekonomskom klasom avio kompanije Qatar Airways.
Qatar Airways popusti važe i za letove do navedenih destinacije na Premium ekonomskoj klasi Qatar Airways.
U Jumbo Travelu pored avio karata možemo vam obezbediti i najpovoljniji hotelski smeštaj na 6 rata bez kamate za sve destinacije avio kompanije Qatar Airways.
Sve informacije i rezervacije potražite u Jumbo poslovnicama ili pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama