Putovanje na Madagaskar već do 779€

Putovanje na Madagaskar po ceni povratne avio karte iz Beograda već od 779€ možete ostvariti u svim Jumbo Travel poslovnicama. Avio karte na 6 rata bez kamate. Informacije i rezervacije na 011/303 88 77.

Putovanje na Madagaskar – plaćanje na 6 rata

Najbrže rastuća afrička avio kompanija Ethiopian Airlines u okviru svoje promotivne ponude nudi zaista povoljne cene za putovanje na Madagaskar iz Beograda. U svim Jumbo Travel poslovnicama ili klikom na www.jumboaviokarte.rs možete kupiti povratne avio karte za putovanja iz Beograda do
Antananarivo od 779€
Nosy Be od 779€
U cenu povratne avio karte uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Cene važe za povratna putovanja iz Beograda.
Specijalna pogodnost za sve klijente Jumbo Travela, platite vaše avio karte za Madagaskar na 6 rata bez kamate platnim karticama i čekovima građana.
Iskusite čari Ethiopian Airlines, avio kompanije sa 4 zvezdice i flotom od čak 97 aviona prosečne starosti 5 godina (i još 59 aviona na porudžbini)!
Više od 100 internacionalnih destinacija na 5 kontinenata!
Ova veoma perspektivna kompanija svoje putnike prevozi do čak 55 destinacija u Africi a u saradnji je i sa 27 code-share partnera!
Sve dodatne informacije potražite pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana do 20 časova i subotom od 09-15 časova, kao i slanjem upita klikom OVDE.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama