Promotivni period kod Air Serbia

Promotivni period kod Air Serbia traje.Iskoristite promotivni period kod Air Serbie i putujte jeftinije ka 29 destinacija.
Air Serbia
Air Serbia je najavila da će tokom akcije koja traje od 2. do 12. decembra, prodavati povratne karte ka čak 29 destinacija, po promotivnim cenama, počev od 79 evra.Karte će važiti za putovanja od 3. decembra 2013. do 15. marta 2014. godine.Promotivne cene povratnih karata iznose: Podgorica, Tivat, Istanbul 95 evra, Skoplje, Sarajevo, Milano 99 evra, Solun, Beč 109 evra, Štutgart, Brisel i Atina 119 evra,
Rim, Stokholm i Kopenhagen 139 evra, Dizeldorf i Cirih 149 evra.Karte za Berlin i Frankfurt koštaju 159 evra, Amsterdam i London 189 evra, Pariz 199 evra, Moskva 219 evra.U ponudi su i karte za povratne letove iz gradova regiona do Moskve preko Beograda sa cenama počev od 229 evra – Larnaka i 239 evra – Tel Aviv, kao i povratni letovi iz gradova regiona do bilo koje evropske destinacije preko Beograda sa cenama počev od 219 evra.

Promotivni period kod Air Serbia, pogodnosti

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj odrednici u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama