Povratne karte za Stokholm već od 149€

Povratne karte za Stokholm i Istanbul na letovima Air Serbie očekuju vas u Jumbo Travelu. Posebna povoljnost, platite avio karte na rate bez kamate. Informacije i rezervacije na 011/303 88 77.

Povratne karte za Stokholm

U okviru promotivne akcije “Srećni petak” i danas 12. avgusta imate mogućnost da po najpovoljnijim cenama putujete do nekih od atraktivnih destinacija iz mreže letova avio kompanije Air Serbia.
Period prodaje: 12. avgust 2016. godine
Period putovanja: od 15. avgusta do 15. decembra 2016. godine
Iskoristite promotivne cene i obezbedite vaše avio karte u poslovnicama Jumbo Travela za povratno putovanje iz Beograda do

  • Istanbul od 109€
  • Stokholm od 149€

Navedene cene povratne avio karte uključuju sve aerodromske takse izuzev naknade za izdavanje avio karata. Pri kupovini povratne karte za Stokholm i Istanbul važe i specijalni uslovi putovanja.
Uslovi putovanja

  • Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu.
  • Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi.
  • Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Sve informacije i rezervacije avio karata za sve destinacije Air Serbie možete dobiti pozivom na kontakt broj telefona 011/303 88 77 kao i ukoliko svratite do neke od Jumbo poslovnica.
Vaše povratne karte za Stokholm i Istanbul možete kupiti jednostavnim klikom na kupi avio karte.
Uslovi plaćanja
U turističkoj agenciji Jumbo Travel očekuju vas i specijalni mogućnosti plaćanja. Vaše avio karte i hotelski smeštaj možete platiti na rate bez kamate kao i online 24 časa dnevno, ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite.
Hotelski smeštaj u Stokholmu i Istanbulu po cenama i mogućnostima prilagođenim vama i vašim potrebama možete dobiti klikom na Hotelski smeštaju u Stokholmu.
Upoznajte Stokholm ili Istanbul po zaista najpovoljnijim cenama i uslovima putovanja do sad. Požurite, broj slobodnih mesta je ograničen.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama