Povoljnije aviokarte za Atinu kod Air Serbie

Povoljnije aviokarte za Atinu, Milano i Tiranu samo sutra kod Air Serbie u okviru promo akcije “Happy friday”. Povratne aviokarte za Atinu od 119€.

Povoljnije aviokarte za Atinu kod Air Serbie
Povoljnije aviokarte za Atinu kod Air Serbie

Air Serbia nastavlja sa ponudom promotivnih cena karata za različite destinacije u svojoj globalnoj mreži u okviru promotivne kampanje “Happy friday” koja na snazi, sada već tradicionalno, svakog petka. Povoljnije aviokarte za Atinu, Milano i Tiranu mnoge će opredeliti na lepo putovanje po super ceni.
Ovog petka, 10. jula, srpska nacionalna aviokompanija ponudiće svojim putnicima specijalne promotivne cene za povratne letove između Beograda i sledećih popularnih destinacija:

  • Atina počev od 119 evra*
  • Milano počev od 129 evra*
  • Tirana počev od 119 evra*

* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Povoljnije aviokarte za Atinu i ostale destinacije po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 10. jula 2015, i važiće za putovanja počev od 13. jula do 14. decembra 2015. godine (osim: za Beograd između 13. jula i 7. avgusta 2015. godine; iz Beograda između 24. jula i 6. septembra 2015. godine).
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanija Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Povoljnije aviokarte za Atinu – šansa za predivno putovanje!

Povoljnije aviokarte za Atinu, Milano ili Tiranu idealna su prilika su da već ovog leta po specijalnoj promotivnoj ceni aviokarata upoznate neke od najatraktivnijih turističkih destinacija Evrope.
Svakog petka pruža vam se prilika da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom. Srpska aviokompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih atraktivnih destinacija, pa s toga će vam i jeftine aviokarte za Rim i usluge naše kompanije pružiti šansu da upoznate Italiju.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, kvalitet usluge znatno poboljšao, putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira aviokompanije.
Ako se uzmu u obzir još i promo akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da jeftinije putuju do neke od atraktivnih destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje dobra šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama