Povoljnije avio karte za Kopenhagen od 149€

Povoljnije avio karte za Kopenhagen na ekonomskoj klasi Air Serbie već od 149€. Popust i na Skoplje i Tiranu. Avio karte na 4 rate bez kamate samo u Jumbo Travelu.

Povoljnije avio karte za Kopenhagen, Skoplje i Tiranu

I ovoga petka putujte po promotivnim cenama u okviru Air Serbia promo akcije “Happy friday”. Avio karte vas očekuju u Jumbo Travel poslovnicama za putovanja iz Beograda do:
Kopenhagen od 149€
Skoplje od 109€
Tirana od 129€
U promotivne cene uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Cena važi za povratne avio karte za putovanje iz Beograda na Air Serbia ekonomskoj klasi.
Svim klijentima u Jumbo Travelu obezbeđene su i dodatne povoljnosti prilikom plaćanja. Platite vaše avio karte na 4 rate bez kamate čekovima građana.
Akcija traje do popune slobodnih mesta pa vaše povoljnije avio karte za Kopenhagen, Skoplje i Tiranu kupite odmah klikom OVDE.
Sve neophodne informacije i rezervacije avio karata možete potražiti pozivom na kontakt broj telefona 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova kao i subotom od 09-15 časova.
Iskoristite povoljne cene i uslove u Jumbo Travelu i već danas obezbedite avio karte po najpovoljnijim uslovima. Vidimo se u nekoj od Jumbo Travel poslovnica.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama