Povoljne karte za Hamburg samo u Jumbu

Povoljne karte za Hamburg i Milano na letovima Air Serbie očekuju vas u svim Jumbo poslovnicama. Uz snižene cene platiti avio karte na rate bez kamate.

Povoljne karte za Hamburg od 159€

I danas, kao i svakog petka u mesecu, imate šansu da po promotivnim cenama putuje širom Evrope koristeći usluge avio kompanije Air Serbia. Ovog petka, 21. oktobra, po sniženim cenama u Jumbo poslovnicama očekuju vas avio karte za putovanja do

  • Hamburg od 159€
  • Milano od 149€

Povoljne karte za Hamburg i Milano odnose se na putovanja ekonomskom klasom Air Serbie sa polaskom iz Beograda. U cenu avio karata uključene su sve aerodromske takse, izuzev naknade za izdavanje avio karata. Promotivnu ponudu prate i specijalni uslovi putovanja.
Period prodaje: petak, 21. oktobar 2016.
Period putovanja: od 21. oktobra do 15. decembra 2016.
Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.
Broj slobodnih mesta je ograničen pa vaše mesto rezervišite odmah klikom na kupi avio kartu.
Sve informacije i rezervacije avio karata možete potražiti u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama