Povoljne avionske karte za Milano od 129€

Povoljne avionske karte za Milano i Berlin samo danas u Jumbo Travelu. Povratne avio karte za Milano od 129€ i Berlin od 159€. Platite avio karte na 4 rate bez kamate.

Povoljne avionske karte za Milano na 4 rate

Ukrasite predstojeće novogodišnje praznike lepim putovanjem sa dragom osobom. Sada je pravi čas. Povoljne avionske karte za Milano i Berlin na letovima Air Serbie očekuju vas u Jumbo Travelu. Putujte iz Beograda po ceni već od

Milano od 129€

Berlin od 159€
Cene povratnih avio karata uključuju sve aerodromske takse izuzev naknade za izdavanje avio kartata. Važe i specijalni uslovi putovanja.

  • Period prodaje: petak 9. decembar 2016. godine
  • Period putovanja: od 11. januara 2017. do 31. marta 2017. godine

Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu po putniku. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene avio karte bez taksi.
Promotivna ponuda povoljne avionske karte za Milano i Berlin važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.
Broj mesta je ograničen. Vaše avio karte na vreme možete obezbediti klikom na rezervacija avio karte.
Uz promotivne cene u Jumbo Travelu možete platiti vaše avio karte na 4 rate bez kamate čekovima građana. Pogledajte i ostale naše načine plaćanja.
Sve dodatne informacije i rezervacije potražite u najbližoj Jumbo Travel poslovnici ili pozivom na 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova kao i subotom od 09-15 časova.
Povoljne avionske karte za Milano i Berlin idealna su šansa za vaše prelepo putovanje po zaista super ceni. I to nije sve.
Ne tršite novac uzalud! Za vas smo pripremili i najpovoljniji hotelski smeštaj za Milano i Berlin koji možete potražiti OVDE.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama