Počeo Qatar Airways Travel Festival

Počeo Qatar Airways Travel Festival koji će trajati od 9. januara do 16. januara 2017. Povoljnije avio karte očekuju Vas u Jumbo Travelu.

Počeo Qatar Airways Travel Festival – niže cene i do 35%

Avio karte za sve destinacije avio kompanije Qatar Airways po promotivnim cenama u okviru Qatar Airways Travel Festival možete kupiti u svim Jumbo Travel poslovnicama.
Počeo Qatar Airways Travel Festival i sa sobom donosi cene avio karata snižene i do čak 35%. Promociju prate i posebni uslovi prodaje.
Period prodaje: od 9. januara 2017. do 16. januara 2017. godine.
Broj slobodnih mesta je ograničen pa vaše avionske karte na vreme obezbedite klikom OVDE.
I to nije sve. Uz sniženu cenu karata u Jumbo Travelu imate mogućnost da vaše avio karte platite na 4 rate bez kamate čekovima građana.
Avio karte važe za kutovanja iz Beograda, ali i iz i do bilo koje destinacije iz Qatar Airways mreže. Promotivna ponuda se odnosi na avio karte za ekonomsku i biznis klasu.
Sve informacije i rezervacije avio karata potražite u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na kontakt broj telefona 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.
Posetite nas već danas! Saznajte gde se nalazi vama najbliža Jumbo poslovnica.
Otkrite neke nove atraktivne destinacije, upoznajte nove kulture i ljude i uživajte u kvalitetu usluge avio kompanije Qatar Airways.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama