Otvara se novi aerodrom u Istanbulu 6.aprila

Otvara se novi aerodrom u Istanbulu 6.aprila
Vreme je da upoznate novi centar avijacije! Kao novi dom, Istanbulski aerodrom će promeniti iskustvo putovanja svojim naprednim tehnologijama i izvanrednim kapacitetima.
Turkish Airlines je potvrdio da će se prelazak sa aerodroma Ataturk u Istanbul na novi aerodrom održati 6. aprila 2019. godine. Oni ga nazivaju „velikim potezom“.
Zvanična objava kaže: “Želimo Vas podsetiti da će od 6. aprila 2019. do 14:00 sati svi naši letovi planirani za aerodrom Ataturk (IST) biti obavljeni iz našeg novog doma, Istanbulskog aerodroma (IST). Uživajete u letu!”

Vreme je da se susretnete sa novim aerodromom u Istanbulu

Istanbulski aerodrom ističe se godišnjim kapacitetom za putnike od 90 miliona u prvoj fazi, i ukupnim kapacitetom od 200 miliona kada budu sve faze završene. Pružajući letove za više od 350 destinacija, aerodrom Istanbul je priznat kao novi centar avijacije. Obećava maksimalnu udobnost i minimalan period čekanja svojim posetiocima.
Ono što ga takođe ističe je privlačan dizajn. Dizajn terminala aerodroma u Istanbulu dobio je svoju inspiraciju iz duboko ukorijenjene kulturne baštine Istambula. Osvojivši nagradu International Architecture Award 2016, prevazilazeći najprestižnije svetske dizajne, Air Control Tower ima oblik elegantnog tulipana, jednog od simboličnih motiva Istambula.
Što se tiče same tehnologije, napravljena je da olakša vaše iskustvo putovanja.
Napravljeni šalteri za informacije o putnicima, roboti za pomoć i mesta za odlaganje prtljaga će vas ubrzati. Biometrijska pristupna vrata, zasloni za informacije o letu i automatske kapije za ukrcavanje, omogući će vam udobno ukrcavanje u avio. Nakon leta, moći ćete da proverite vreme isporuke vašeg prtljaga na ekranima minimizujući period čekanja.
Međunarodni brendovi koji prvi put uđu u Tursku omogući će vam jedinstveno iskustvo kupovine na Istanbulskom aerodromu. Prostori dizajnirani za maksimalnu udobnost omogući će vam da se opustite i uživate za vreme putovanja. Pripremite se da upoznate različite ukuse velikih kafića i restorana. Pristupite Duti Free proizvodima koje želite da kupite bez čekanja sa mobilnom aplikacijom za naručivanje unapred.
Uživajte u ugodnim trenucima na novom aerodromu u Istanbulu!
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama