Ograničen unos bescarinske robe kod Air Serbie

Ograničen unos bescarinske robe na letovima Air Serbie do i iz Njujorka. Bez unosa tečnosti, sprejeva i gelova u Air Serbia avione. Sve informacije na 011/303 88 77.

Ograničen unos bescarinske robe na letovima Njujork Beograd

Ukoliko putujete na direktnoj liniji Beograd Njujork koristeći usluge Air Serbie važna informacije je da je srpska avio kompanija uvela ograničenje unosa bescarinske robe tj TSG proizvoda (tečnost, sprejevi, gelovi)
Od sada ove artikle možete kupiti na aerodromu “Nikola Tesla” najkasnije 60 minuta pre leta,  zatim ih ostaviti na blagajni prodavnice, a kupljeni TSG proizvodi biće vam vraćeni pri ulasku u avion po važećim propisima.
Nakon isteka roka za kupovinu TSG artikala (tečnosti, sprejeva, gelova) određene artikle možete kupiti iz našeg asortimana u avionu. Otvaranje bezbednosnih kesa nije dozvoljeno do dolaska na krajnju destinaciju.
U slučaju da nastavljate putovanje iz Njujorka takođe važi ograničen unos bescarinske robe. Putnici treba da imaju u vidu da kupljene TSG artikle u Beogradu neće moći uneti kao ručni prtljag na drugim letovima, čak ni kao predmet upakovan u posebne sigurnosne kese.
Zbog toga je po preuzimanju predatog prtljaga u Njujorku, a pre prijave za naredni let tako nabavljene artikle potrebno prebaciti u predati prtljag jer će u suprotnom biti oduzeti na kontroli ručnog prtljaga u Njujorku.
Najpovoljnije avio karte Beograd Njujork možete potražiti klikom na avio karte za Njujork.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama