Nove destinacije Alitalie na Sardiniji

Nove destinacije Alitalie na Sardiniji su Olbia i Algero. Još jedna nova destinacija Larnaka. Avio karte po najpovoljnijim cenama očekuju vas u Jumbo Travelu.

Nove destinacije Alitalie Olbia Algero i Larnaka

Italijanska avio kompanija Alitalia u svoju mrežu letova uvrstila je nove destinacije Olbiu Algero i Larnaku. Putujte po napovoljnijim cenama na Sardiniju i Kipar. Važe specijalni uslovi i to:

  • Larnaka od 8. juna
  • Alghero od 1. jula
  • Olbia od 18. jula

Svi novi i dodatni letovi su sa presedanjem u Rimu. Najpovoljnije avio karte očekuju vas u Jumbo Travelu. Svratite do neke od brojnih poslovnica još danas!
Sve informacije i rezervacije avio karata za Alitalia letove možete dobiti na broju telefona 011/303 88 77 svakog radnog dana u terminu od 9-20 časova, subotom od 9-15 časova.
Očekuju vas i brojni povoljni uslovi plaćanja. Iskoristite svoju šansu i putujte po sniženim cenama i uz to koristite brojne benefite u Jumbo Travelu kao što su:
avio karte na rate bez kamate
online avio karte
prevoz do aerodroma za samo 500 dinara po osobi/pravcu
Iskoristite idealnu priliku i po povoljnim cenama avio karata obezbedite sebi idealan odmor ovog leta. Očekujemo vas u našim Jumbo Travel poslovnicama. Požurite, broj slobodnih mesta je ograničen.
Pogledajte i druge destinacije italijanske avio kompanije na promociji klikom na Alitalia promo destinacije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama