Nova LOT destinacija Singapur po super ceni

Nova LOT destinacija posle 23 godine biće Singapur. Iskoristite brojne povoljnosti u Jumbo Travelu i posetite Singapur po zaista najpovoljnijoj ceni avio karata. Info i rezervacije na 011/303 88 77.

Nova LOT destinacija Singapur

Iskoristite šansu i putujte u Singapur već narednog proleća. Poljska avio kompanija LOT se vraća u SINGAPUR nakon pauze od 23 godine. Letovi između Varšave i Singapura će biti obnovljeni od 15. maja 2018. Singapur je peta LOT destinacija u Aziji.
Kao i na svim dugolinijskim letovima, i za ovu destinaciju će leteti Boeing B787 Dreamliner, prvo 3x, a potom 4x nedeljno. Let iz Varšave je u 23.00 sata, dolazak u Singapur je planiran oko 17h.
[table id=272 /]
Navedene cene uključuju sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karte.
Avio karte za Singapur na LOT letovima možete rezervisat klikom na rezervacija avio karte za Singapur.
Specijalna povoljnost u Jumbo Travelu! Platite vaše avio karte na 6 rata bez kamate!
LOT je jedina avio kompanija iz Istočne i Centralne Evrope koja leti za Singapur. Nova veza sa Varšavom pruža najkraću konekciju do Singapura za putnike iz Poljske, kao i veoma dobru povezanost za putnike iz Istočne, Zapadne i Centralne Evrope. Singapur je takođe sa svojom lokacijima u jugoistočnoj Aziji važno čvorište za ovaj region jer se nalazi u blizini Malezije, Tajlanda, Vijetnama, Indonezije i Filipina, odakle su moguće i dalje konekcije ka Australiji i Novom Zelandu.
Sve informacije i rezervacije možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77.
Nova LOT desinacija Singapur idealna je šansa da sebi obezbedite putovanje po super ceni i upoznate nove kulture, tradicije i ljude.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama