Nova linija Turkish Airlines Istanbul – Baden-Baden

Nova linija Turkish Airlines na relaciji Istanbul – Baden-Baden biće uspostavljena od 30. juna četiri puta nedeljno.

Nova linija Turkish Airlines Istanbul - Baden-Baden
Nova linija Turkish Airlines Istanbul – Baden-Baden

Turkish Airlines, jedna od najvećih svetskih avio kompanija uspostaviće nove linije ka nemačkim destinacijama Baden-Baden i Karlsrue iz svoje matične luke u Istanbulu.
Letovi ka novim destinacijama otpočeće 30. juna, a nedeljno će na ovim linijama Turkish Airlines svoje putnike prevoziti četiri puta nedeljno. Nova linija Turkish Airlines Istanbul – Baden-Baden biće u terminu od 12:10 sa prispećem u Baden-Baden u 14:15 utorkom, sredom, petkom i nedeljom.
Letovi iz Baden-Badena ka Istanbulu biće u terminu od 15:10h sa sletanjem u Istanbul 19:10 takođe utorkom, sredom, petkom i nedeljom.
Nova linija Turkish Airlinesa je sezonska, pa će njeno okončanje biti 23. oktobra 2015. godine. Sasvim dovoljno vremena da posetite Baden-Baden, grad na jugozapadu Nemačke poznat po lekovitim termalnim izvorima, kojeg su stari Rimljani koristili kao lečilište.
Cene avio karata, kako je najavljeno iz kompanije Turkish Airlines stajaće od 119€. Avio karte moraju se kupiti najkasnije jedan dan od momenta pravljenja rezervacije. Period prodaje avio karata traje do 22. juna.
Avio karte po promotivnoj ceni neće važiti za putovanje od 4. jula do 10. avgusta. U cenu avio karte uključene su sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Kompanija zadržava pravo eventualne promene uslova korišćenja avio karata kupljenih u okviru promocije.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Turkish Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Nova linija Turkish Airlines, mogućnost za nova putovanja

Linijom ka Baden-Badenu, turska avio kompanija uvećala je svoju veoma razgranatu mrežu letova širom sveta. Ukoliko se rešite da otputujete iz Istanbula ka Nemačkoj, osetićete konfor i zadovoljstvo putujuće sa jednom od najuspešnijih avio kompanija danas.
Turkish Airlines je dobitnik prestižnih priznanja za najbolju evropsku avio kompaniju u 2011., 2012., 2013., i 2014. godini po sprovedenom istraživanju Skytrax-a.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama