Lufthansa: Aviokarte za Kopenhagen od 179€

Nemačka avio-kompanija Lufthansa nudi popularnu cenu karata za neke od svojih destinacija.Aviokarte za Kopenhagen već od 179 eura.
Aviokarte za Kopenhagen

Budite brzi i odlučni i na vreme obezbedite svoje mesto u avionima svetski priznate avio-kompanije Lufthansa. U okviru promotivne kampanje Lufthansa svojim putnicima obezbeđuje povoljnije cene avio-karata.
Aviokarte za Kopenhagen i Berlin možete kupiti po ceni već od 179 €, Đenovu, Milano, Pariz, Rim, Brisel i Stokholm već od 189 €. Promo akcija obuhvata i Edinburg, Geteborg, Istanbul i Roterdam od 199 €, kao i Atinu, Firencu, Hamburg, Lisabon, Veneciju, Prag i London od 209 €.Do Dablina, Varšave i nazad možete putovati za 219 €, Madrida i Birmingema od 229 €, Bergen i Ženevu od 239 €, Beč i Cirih od 249 €, Bolonju od 259 €, Mančester od 269 €, Minsk od 289 €, Luxenburg, Nicu i St. Petersburg od 299 € i Salzburg od 369 €.
Navedene cena avio-karata odnose se na povratno putovanje iz Beograda. U cenu avio-karte uključene su sve pripadajuće aerodromske takse, osim naknade za izdavanje avio-karata.
Uslove ove promotivne akcije Lufthansa, kao i sve ostale potrebne informacije i kupovinu avio-karata možete ostvariti klikom OVDE.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama