Lufthansa avio karte za Ameriku jeftinije

Lufthansa avio karte za Ameriku po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja očekuju vas u Jumbo Travelu. Putujte u Ameriku a platite na rate bez kamate.

Lufthansa avio karte za Ameriku već od 419€

Nova promotivna akcija avio kompanije Lufthansa pruža vam šansu da u poslovnicama Jumbo Travela kupite avio karte za Ameriku po super cenama.
Po promotivnim cenama povratne avio karte iz Beograda za Ameriku putujte na ekonomskoj klasi do
[table id=178 /]
Cene povratnih avio karata iz Beograda za gradove Amerike uključuju sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata.
Rezervaciju avio karata možete izvršiti u Jumbo Travel poslovnicama pozivom na 011/303 88 77 kao i klikom na letovi za Ameriku.
Iskoristite i povoljnosti plaćanja koje svojim klijentima pruža Jumbo Travel, potražite više informacija na plaćanje avio karata.
Vize za Ameriku
Turistička agencija Jumbo Travel ne posreduje u dobijanju vize za putovanje u Ameriku. Više informacija o viznom režimu možete potražiti na zvaničnom sajtu Američke ambasade u Beogradu ili klikom na vize za Ameriku
Lufthansa avio karte za Ameriku idealna su šansa da posetite neki od gradova Amerike po zaista najpovoljnijim cenama avio karata. Broj slobodnih mesta u Lufthansa avionima za Ameriku je ograničen pa zato požurite u najbliže Jumbo poslovnice.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama