Korona – važne informacije u vezi putovanja

Poštovani klijenti,
Jumbo Travel se ponaša veoma odgovorno i u ovako teškoj situaciji u kojoj se našao ceo svet. Korona virus odnosi živote i seje strah i sasvim je prirodno da putovanja ovih dana neće biti ista kao ranije. Strah nije dovoljan adut za povraćaj 100% uplaćenih sredatava.
Sva planirana putovanja se mogu realizovati ukoliko avio kompanije obavljaju letove i ukoliko su hoteli otvoreni.
U tim slučajevima otkazivanja putovanja su moguća samo po uslovima avio i hotelskih kompanija. Opšti uslovi Jumbo Travel-a su primenljivi u članu 17 za individualna putovanja.
Pravila za promene datuma putovanja ili otkazivanja usled otkazanih letova ili zatvaranja hotela se menjaju u skladu sa situacijom.
Trudićemo se da vam dostavljamo ažurne informacije i da zajedno sa vama radimo na ublažavanju troškova uzrokovanih trenutnom situacijom.
Pravila se menjaju veoma brzo, a mi danonoćno pratimo situaciju i izveštavamo o promenama svakog putnika koji je preko Jumbo Travel-a rezervisao putovanje.
Sve potvrđene refundacije će biti uplaćene na račun klijenta (za plaćanja gotovinom ili preko računa) ili će biti vraćeni čekovi ili uplata na istu karticu kojom je plaćeno.
Jumbo Travel će redovno izvršavati svoje obaveze prema dobavljačima i nijedan račun neće ostati neplaćen tako da možete spokojno krenuti na put prema destinacijama koje nisu ugrožene.
Na svim aerodromima u svetu se sprovode stroge kontrole putnika, meri se telesna temperatura pa ukoliko imate povišenu temperaturu prvo je sanirajte pa krenite na put.
Zbog enormnog broja zahteva klijenata radimo punim kapacitetima.
Molimo vas da nam uputite mejl na avio-karte@jumbo.rs ili putovanja@jumbo.rs – odgovor ćete dobiti veoma brzo. Na mejl odgovaramo svakog dana od 9 do 24 !!!
Možete nas dobiti i telefonom na brojeve:
0113038877 i 0653038877- centralni brojevi sa velikim brojem linija – budite spremni na čekanje tokom ove vanredne situacije
Radno vreme Jumbo poslovnica je promenjeno od uvođenja vanrednog stanja:
9 -17 od ponedeljka do petka, subotom 9 – 15
Beogradska 33
Brankova 28
Antifašističke borbe 14
 
Sve promene ćemo vršiti nakon pisane potvrde sa vaše strane pa je najefikasnije da nam pošaljete mejl sa zahtevom. Mi ćemo vam brzo odgovoriti i ukoliko se saglasite sa uslovima odmah ćemo uraditi željenu promenu.
Jumbo Travel u svojim vozilima sprovodi najnoviju proceduru higijene. Posle svake vožnje, vozilo se dezinfikuje i sprema za sledećeg putnika.
Sve poslove oko putovanja sa nama možete obaviti online, mejlom i telefonom.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama