Kopaonik popustima privlači goste

Kopaonik popustima privlači goste.Ne bi li spasili sezonu ugostitelji u srpskim ski centrima dovijaju se na razne načine u želji da dođu do gostiju.
Kopaonik
Zbog vremenskih uslova i nedostatka snega ugostitelji na Kopaoniku, Zlatiboru i Staroj Planini goste pokušavaju da privole popustima.Cena ski karata snižena je za 15 odsto, a na popustu su takođe i cene smeštaja, iznajmljivanja ski opreme kao i usluge ski škola.Popuste već možete ostvariti od 25. januara na “Porodičnoj nedelji” kada će Skijališta Srbije odobravati popust od 15 odsto na sedmodnevne porodične pakete, i to one koji će početi 25. januara.

Kopaonik i pogodnosti koje pruža

Kopaonik iz godine u godinu radi na poboljšanju usluge koju pruža svojim posetiocima.Prisutno je sve veći broj ski staza, ugostiteljskih objekata koji ispunjavaju evropske norme kvaliteta usluga kao i nova savremena žičara po po povoljnim cenama ski pasa.Sve je veći broj i škola skijanja u kojima se može iznajmiti ski oprema.Rezultat svega navedenog je povećan broj kako domaćih tako i stranih zaljubljenika u bele sportove što svakako raduje.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama