KLM svakodnevno do Beograda

Holandska aviokompanija KLM uvela je svakodnevne letove od Amsterdama do Beograda.

Od 10. juna holandska aviokompanija povezuje dva grada svakodnevno, baš kako je i najavljeno prilikom uspostavljanja letova 13. maja.

KLM se ove godine vratio u Beograd posle skoro 30 godina pauze i sada zajedno sa sestrinskom aviokompanijom Air France putnicima iz Srbije nudi još veći izbor letova do Severne Amerike.

Red letenja: Amsterdam (AMS) – Beograd (BEG)
KL 1905 Amsterdam 09.30h – Beograd 11.55h
KL 1906 Beograd 12.30h – Amsterdam 15.10h

Olakšan tranzit kroz Holandiju

Prema uredbi holandske vlade koja je na snagu stupila 1. juna, putnici koji tranzitiraju preko aerodroma Schiphol u Amsterdamu više nisu u obavezi da imaju negativan PCR test i izuzeti su od obaveze brzog testiranja na prisustvo virusa Covid-19.

Putnici u tranzitu na koje se uredba odnosi moraju da napuste aerodrom u roku od nekoliko sati, a najkasnije u roku od 24 časa i ne smeju da napuštaju tranzitnu zonu na aerodromu. Ukoliko tokom transfera putnik napusti aerodrom biće u obavezi da dostavi negativan rezultat PCR testa.Svakako savetujemo svim putnicima da pre polaska provere uslove ulaska u zemlje u koje putuju, zbog čestih izmena.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine KLM avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije KLM možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama