Jumbo Travel među najboljima u prodaji avio karata

Povodom prezentacije turske kulture i turističkih potencijala te zemlje, ambasada Turske i predstavništvo Turkish Airlinesa u Srbiji, organizovali su prijem i nagradili svoje najbolje partnere među kojima je Jumbo Travel.
Prijem pod sloganom – A Taste of Turkey, na beogradskom splavu “Ada”, bio je prilika da se zvanice upoznaju sa bogatom kulturom i istorijom Turske, gastronomskim specijalitetima koje je pripremio glavni kuvar turske amabasade u Beogradu Erol Pehlivan, a sve uz zvuke autentične muzike istanbulske grupe Emsalsiz Fasil Grubu.
Prijemu su prisustvovali ambasador Republike Turske u Beogradu Ali Riza Čolak, ataše za kulturu i turizam Derja Polat, direktor predstavništva avio-kompanije Turskish Airlinesa u Beogradu Umit Kurtar i regionalni menadžer Mehmet Bapinar.
Tom prilikom regionalni menadžer Turkish Airlinesa je generalnom menadžeru Jumbo Travela Igoru Vranješeviću, dodelio zahvalnicu i model aviona iz flote Turkish Ailinesa, zbog izuzetnog napretka u prodaji avio karata ove avio-kompanije u 2011. godini.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama