Košarkaški turnir Dragiša Šarić

Jumbo Travel je podržao “Memorijalni turnir Dragiša Šarić”

“Memorijalni turnir Dragiša Šarić” je održan 14.put za redom, samo je izostao 2020.godine zbog pandemije virusa.

Beograd je bio domaćin 55 košarkaških ekipa iz 13 zemalja Evrope, a takmičili su se veterani i veteranke u više starosnih kategorija.

Igralo se za košarku, za tu sjajnu igru pod obručima koja privlači igrače svih starosnih dobi. Lepo je kada se saigrači, treneri, navijači, a pre svega prijatelji sete svog druga i u njegovu čast organizuju turnir. Dragiša Šarić je bio sjajan drug i prijatelj i kao igrač, a kasnije i kao trener. Za one koji ne znaju, bio je igrač Partizana sa kojim je osvojio Kup šampiona 1992.godine.

Turnir se odvijao u 4 objekta: Vizura Sport, SC Vizura, SC Master i Hala Pinki.

Sve što je potrebno za bilo koje veliko takmičenje je bilo obezbeđeno i za turnir. Mi smo poznati u svetu po dobroj organizaciji događaja tako da je događaj protekao na najvišem nivou o čemu govore zadovoljna lica i osmesi učesnika na ceremoniji zatvaranja ovogodišnjeg turnira.

Plavi slon je bio prisutan u svakom smislu. Kako podržavamo sport i zdrav način života rado se uključujemo u ovakve aktivnosti.

Učesnike su prevozili profesionalni vozači Jumbo Travel-a, od dočeka na aerodromu preko transfera na utakmice pa sve do povratka na aerodrom i pozdrava do sledeće godine.

Svi učesnici turnira su dobili majice za uspomenu, a na istim su u svoje zemlje poneli i plavog slona – za sreću do narednog susreta.

 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama