Jeftinije karte za Milano već od 129€

Jeftinije karte za Milano iz Beograda po ceni već od 129€ očekuju vas u Jumbo Travelu. Na popustu i karte za Sankt Petersburg i Tiranu. Informacije i rezervacije na 011/303 88 77.

Jeftinije karte za Milano

Promotivna akcija Air Serbie “Srećni petak” i ove nedelje nastavlja se u poslovnicama Jumbo Travela. Po sniženim cenama očekuju vas avio avio karte za sledeće destinacije iz mreže srpske avio kompanije:
Milano od 129€
Tirana od 129€
Sankt Peterburg od 189€
Cena jeftine karte za Milano, Tiranu i Sankt Petersburg uključuje sve aerodromske takse izuzev naknade za izdavanje avio karata. Broj slobodnih mesta je ograničen, avio karte važe za putovanja ekonomskom klasom Air Serbia, a važe i posebni uslovi putovanja

  • Period prodaje: petak 26. avgust 2016. godine
  • Period putovanja: od 29. avgusta do 15. decembra

Uslovi putovanja
Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.
Vaše avio karte po sniženim cenama možete kupiti jednostavnim klikom na kupi avio karte.
Sve informacije i rezervacije jeftine karte za Milano, Tiranu i Sankt Petersburg možete dobiti u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama