Jeftinije aviokarte za Boston na Swiss letovima

Jeftinije aviokarte za Boston na Swiss Airlines letovima možete obezbediti u poslovnicama Jumbo Travel-a ili online na www.jumbo.rs. Do Bostona i nazad već od 452€.
Švajcarska aviokompanija Swiss Airlines u okviru promotivnog perioda nudi snižene cene aviokarata za prekookeanske destinacije. Jeftinije aviokarte za Boston možete kupiti po ceni već od 452 eura, kao i za Njujork po ceni od 422 eura.
U ponudi su i atraktivne cene za putovanje u brazilski Sao Paolo po ceni od 702 eura, dok za povratnu aviokartu za Cirih treba izdvojiti od 117 eura. Vaše aviokarte čekaju vas u poslovnicama Jumbo Travela ili online na www.jumbo.rs
Promotivna ponuda odnosi se na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla“. U navedene cene jeftinije aviokarte za Boston i Njujork uključene su sve pripadajuće aerodromske takse, osim naknade za izdavanje aviokarata.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Swiss Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Jeftinije aviokarte za Boston

Jeftinije aviokarte za Boston – putovanje u Ameriku po super ceni!

Jeftinije aviokarte za Boston ili Njujork pružaju vam mogućnost fantastičnog putovanja po zaista najpovoljnijim cenama. Osetite kvalitet usluge mnogostruko nagrađivane aviokompanije Swiss Airlines.
Aviokompanija Swiss Airlines leti iz Beograda svakog dana do 2 puta za Cirih, a za Ženevu sezonski, tokom letnjeg reda letenja 2 puta nedeljno. Preko Ciriha i Ženeve putnici iz Beograda mogu da ostvare odlične veze do 80 destinacija u Evropi i ukupno 106 širom sveta.
Aviokompanija SWISS Airlines konstantno ulaže u nove tehnologije i nove avione . Nova era u istoriji SWISS dugolinijske flote počinje sledećeg januara dolaskom prvog od devet novih aviona tipa Boeing 777-300. Kapacitet novih aviona je 340 putnika. Kabina vrhunskog dizajna u sve 3 klase putovanja uključuje bežični internet. Novi avion će od letnjeg reda letenja 2016. biti rasporedjen na linijama ka i iz Azije, Južne Amerike kao i prema i sa zapadne obale SAD.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama