Jeftinije avio karte za Cirih za Air Serbia letove

Jeftinije avio karte za Cirih i mnoge destinacije Air Serbie. Rezervišite vaše povoljne avio karte u Jumbo Travel poslovnicama. Akcija traje do 5. januara.
Avio-kompanija Air Serbia u okviru svoje praznične promotivne akcije nudi putovanja do mnogih destinacija iz svoje mreže letova po povoljnijim cenama. Jeftinije avio karte za Cirih i druge gradove možete kupiti u poslovnicama Jumbo Travel-a ili online na jumbo.rs.
Praznično niske cene avio karata iskoristite do 5. januara i već narednog proleća putujte do 27 destinacija iz mreže srpske kompanije. Putujte do:
Atina, Bukurešt, Ljubljana, Rim, Sarajevo, Solun, Skoplje, Tirana, Beč, Cirih i Zagreb po ceni od 109€.
Frankfurt i Sofija od 119€, Milano i Štutgart od 129€, Kopenhagen i Prag od 139€, Berlin, Brisel, Diseldorf i Stokholm 149€
Amsterdam od 169€, London i Pariz od 199€, Tel Aviv od 219€, Bejrut od 229€ i Abu Dabi od 299€
Navedene cene avio karata su sa svim uključenim aerodromskim taksama, osim naknade za izdavanje avio karata, i važe za period putovanja 10. januara do 31. maja. Jeftinije avio karte za Cirih i ostale destinacije neće važiti za period putovanja 24. marta do 29. marta i od 28. aprila i 3. maja.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti u Jumbo Travel poslovnicama ili putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Jeftinije avio karte za Cirih

Jeftinije avio karte za Cirih – čarobno putovanje po super ceni!

Jeftinije avio karte za Cirih i ostale destinacije u okviru praznične promocije Air Serbie idealna su prilika za upoznavanje novih gradova širom Evrope.
Srpska avio-kompanija po promotivnim prazničnim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija kao i iz inostranstva do srpske prestonice, pa eto prilike za putovanja po prihvatljivim cenama.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona i kvalitet usluge znatno poboljšao, putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira svog avio-prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promo akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od atraktivnih destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama